RSS

”Межигір’я” Сергія Льовочкіна. Документи

февраля 2, 2015

Levochkin-Sergii1

Бальна зала, північна ротонда, південня ротонда, картинна галерея, бібліотека, караоке, дискотека, мала вітальня, велика вітальня, обідня тераса, тренажорна зала, масажна, косметологія, спа, йога, басейн, поле для міні-футболу…

Цей список – перелік приміщень та об’єктів у новому «Межигір’ї», яке заплановано звести для Сергія Льовочкіна. У країні криза, закриваються підприємства, банкрутують банки, бізнес затягує паски, але депресія дійшла не до всіх мешканців Конча-Заспи.

У Льовочкіних все окей – на відміну від решти оточення Януковича, які змушені освоюватися під Москвою, замовляти собі ізраїльські паспорти та витрачати сотні тисяч доларів на юристів для зняття санкцій.

Шеф у бігах, а Льовочкін з сестрою – депутати Верховної Ради. При чому Юлія Льовочкіна минулого тижня перетнула межу дозволеного на сесії Парламентської Асамблеї Ради Європи. Виступаючи в Страсбурзі на пленарному засіданні ПАРЄ, вона обрушилася з критикою на українську владу, жодним словом не згадавши про режим Путіна та його злочини на території України.

 

Зрозуміти обережність Льовочкіної можна – Путін через російський «Первый канал» є їхнім партнером в телевізійному холдінгу «Інтер», а хімічна імперія Фірташа-Льовочкіна збудована за гроші путінського гаманця Ротенберга. При чому частина дешевого газу, передбаченого для населення, благополучно іде на хімічні заводи, гарантуючи додаткову рентабельність олігархічному клану.

Частина грошей, зароблених Ротенбергом, Фірташем і Льовочкіним, і буде використано на побудову палацу останнього, для зведення якого Льовочкіни оформили в приватну власність цілий острів на київській Рубльовці – в комплексі «Золоті ворота» біля Конча-Заспи.

Про те, чому будувати на острові заборонено, я писав минулого року. Тепер же як депутат подав заяву про злочин до Генпрокуратури – заодно і перевіримо, наскільки клан зберіг вплив на правоохоронну систему України.

 

 

План забудови острову Льовочкіна:

levochkin-maetok1

levochkin-maetok2

levochkin-maetok41

levochkin-maetok5

levochkin-maetok6

Сергій Лещенко, народний депутат України, журналіст

2 622 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям