RSS

Головного казнокрада Міноборони Олександра Зражевського випустив суддя Анатолій Макуха, який саджав майданівців

марта 23, 2015

kivaloff-noga-300x252

Суддя Солом’янського суду Анатолій Макуха, який випустив під домашній арешт екс-начальника відділу закупівель Міноборони Олександра Зражевського, саджав активістів Майдану.

Про це пише сайт «Наші гроші».

Крім того, у 2013 році Макуха був фігурантом корупційного скандалу і був на два місяці відсторонений від посади рішенням Вищої кваліфікаційної комісії суддів за поданням Генпрокуратури.

Тоді Макуху та іншу суддю Солом’янського суду Аллу Демидовську звинувачували в отримані хабара у розмірі $5500.

При чому, Макуха фігурував у справі як посередник, який за плату у 500 доларів передав Демидовській решту 5 тисяч доларів.

Однак справу якось вдалося вирішити, і уже в січні 2014 року Макуха виніс щонайменше два рішення про арешт активістів Майдану, яких було затримано за участь у акціях на Грушевського.

Як відомо, 10 березня 2015 року суддя Макуха відпустив під домашній арешт екс-начальника департаменту держзакупівель Міноборони Олександра Зражевського під заставу 16 мільйонів гривень.

Зражевського затримали за підозрою у фіктивних тендерах і під час обшуку вилучили з його скриньки у банку 420 тисяч доларів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

637 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям