RSS

Аваківщина. Главою одеської міліції призначено сина банкіра Івушкіна, причетного до розкрадання 7 млрд грн у вкладників

сентября 20, 2015

Ivushkin-Dmitro1-500x333

Одеське міське управління міліції очолив підполковник міліції Дмитро Івушкін, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Як інформує прес-служба МВС, особовому складу нового керівника представив начальник МВС України в Одеській області Гіоргі Лорткіпанідзе.

Разом з тим, як повідомляє видання Думская.net, Дмитро Івушкін — син генерал-лейтенанта міліції Юрія Івушкина, який причетний до виведення з Імексбанку 7 млрд. гривень, що належать вкладникам фінустанови і державі.

З 1987 до 2006 року Юрій Івушкін служив в органах внутрішніх справ, керував УМВС України в Херсонській, Одеській областях, на Придніпровській залізниці. У 2005 році звільнився в запас. До 2007 року працював в ЗАТ КБ «ПриватБанк» на посадах заступника голови правління, директора Південного головного регіонального управління.

«З березня 2007 року — радник президента АТ „Імексбанк“ Леоніда Клімова. У 2012—2013 роках був віце-президентом банку і причетний до виведення з АКБ 7 млрд. гривень, що належать вкладникам фінустанови і державі», — пише видання.

Дмитро Івушкін народився в Луганську, розпочав службу в органах внутрішніх справ з 2003 року на посаді оперуповноваженого групи по боротьбі зі злочинними проявами, пов’язаними з викраденням і угонами транспортних засобів та крадіжками з квартир громадян.

З серпня 2014 року — начальник сектора розкриття злочинів, скоєних іноземцями та відносно них, відділу карного розшуку Одеського міського управління Головного управління МВС України в Одеській області. З липня 2015 обіймав посаду начальника Малиновського РВ ОМУ ГУМВС України в Одеській області.

770 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям