RSS

Суд відпустив бойовика Сергія Корсунського, якого звинувачували у створенні ЛНР. Відео

октября 10, 2016

Korsunskyi-Sergyi1-500x281 (1)

 

Троїцький районний суд Луганської області звільнив від кримінальної відповідальності та випустив з-під варти Сергія Корсунського, якого звинувачували у створенні терористичної організації «Луганська народна республіка».

Про це йдеться в ухвалі суду, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

В тексті ухвали вказано, що «…згідно пояснень прокурора встановлено, що в ході досудового розслідування не було встановлено жодних фактів вчинення Корсунським С.О. інших злочинів, окрім участі в терористичній організації».

“При цьому Корсунський С.О. добровільно повідомив правоохоронним органам про діяльність терористичної організації «ЛНР», та сприяв розкриттю злочинів терористичної організації «ЛНР», — йдеться у тексті рішення суду.

Корсунський частково визнав свою вину.

Під вартою в київському слідчому ізоляторі СБУ він пробув 8 місяців.

Як відомо, Корсунському було оголошено про підозру 4 лютого 2016 року.

Служба безпеки 3 лютого затримала Корсунського, підозрюваного у причетності до терористичної організації «ЛНР», на Полтавщині та доставила його в Київ для проведення слідчих дій.

Це сталося після того, як активісти в одному з кафе Києва зняли відео, де зафіксували Сергія Корсунського, який разом з лідером луганських терористів Болотовим організовував захоплення Луганської ОДА у квітні 2014 року.

При зйомках Корсунський показав довідку за підписом колишнього заступника начальника УВС Луганської області Усманова про те, що «по ньому немає кримінальних проваджень в якості аргументу, чому він вільно пересувається територією України».

430 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям