RSS

Він бився головою, намагаючись пробити собі лід в 12 метрах від дірки, — Мочанов розповів моторошні подробиці смерті сина Януковича

октября 27, 2016

Yanuk-mol-Baikal2-500x308

 

Відомий автогонщик Олексій Мочанов розповів, що був знайомий з Януковичем-молодшим по автоспорту. Також він повідомив подробиці його загибелі.

Про це він розповів в ефірі skypin.ua, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За словами Мочанова, він дізнався подробиці загибелі сина екс-президента України від людей, що були з Януковичем-молодшим у момент його смерті.

«Там лід був прозорий, навіть снігу не було. Коли машина почала провалюватися, перші люди вискочили з „мультивена“, вони навіть ніг не замочили. Янукович-молодший був за кермом, а машина провалилася саме на перше ліве колесо, там глибина була 40 метрів, і коли машина вже полетіла туди, по дорозі Віктор виринув, підняв голову і не побачив дірки. Був би сніг, був би лід темний, було б видно, куди спливати. А так скрізь однаково світло, плюс, мабуть, у людини була істерика. Він бився головою, намагаючись пробити собі лід в 12 метрах від дірки, яка залишилася від машини. Все це відбулося на очах людей, які не могли запірнути, проплисти і витягнути його», – розповів Мочанов.

Віктор Янукович-молодший загинув 20 березня 2015 року. Він на своїй машині провалився під лід на озері Байкал. Поховали його в окупованому Севастополі.

758 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям