RSS

Лікарню у Сирії з жертвами хімічної зброї розбомбив російський винищувач

апреля 11, 2017

Putin-terorist1

 

Високопосадовець США заявив, що Сполучені Штати дійшли до висновку, що Росія заздалегідь знала про напад з використанням хімічної зброї, який мав місце у Сирії минулого тижня.

Про це пише Голос Америки.

Урядовець заявив, що безпілотник керований росіянами облітав лікарню у Сирії, коли до неї надходили жертви хімічної зброї, щоб отримати допомогу.

За кілька годин після обльоту, лікарню розбомбив винищувач російського виробництва. На думку американських чиновників, таким чином було здійснено спробу приховати попереднє використання хімічної зброї.

До понеділка, чиновники США заявляли, що не були впевнені, хто саме керував безпілотником: росіяни, чи сирійці. Високопоставлений чиновник сказав, що досі не відомо, хто саме керував винищувачем, який завдав удару по лікарні.

Чиновник сказав, що присутність безпілотника не могла бути збігом, і що Росія повинна була знати про те, що планується хімічний удар, після якого до лікарні будуть прибувати поранені.

Чиновник не мав дозволу публічно говорити про дані розвідки і надав інфомрацію анонімно.

Збройні сили США випустили понад  50 крилатих ракет «Томагавк» по сирійських урядових цілях у відповідь на хімічну атаку в провінції Ідліб, жертвою якої стали десятки людей.

Раніше повідомлялося. що група американських сенаторів представила законопроект, який забезпечить створення так званого «гібридного» трибуналу для розслідування військових злочинів у Сирії.

205 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям