RSS

Український боєць Володимир Регеша розповів про нелюдські умови у військовому госпіталі. 4 фото

июня 20, 2017

viisk-hospital1-500x269

 

 

На своїй сторінці у соцмережі Facebook боєць Володимир Регеша з позивним «Санта» розповів про умови, у яких доводиться проходити лікування військовим з району проведення антитерористичної операції. Про це повідомляє sprotiv.org.

За словами військового, жодних питань стосовно медичної частини немає взагалі. А ось відносно побуту ситуація значно складніша, бо він просто відсутній.

viisk-hospital2-500x269

«Я зробив лише декілька фото на четвертому поверсі головного корпусу. Те, що я побачив, справило неабияке враження, я навіть не знаю, на чому більше акцентувати увагу: на тому, що у подібних умовах «перебувають» наші «святі воїни», яким «ангелів-охоронців», «повертатися живими» і які «тримають небо», або те, що фотографії зроблені в палаті, де лікують жінок-воїнів і в санвузлах, якими вони користуються », — написав боєць. За його словами, навіть в бліндажах умови набагато кращі, ніж в цьому госпіталі.

viisk-hospital3-500x292

«Пишучи про цю «зраду», я думаю: чи дізнаються про неї «великі погони» або чи за совковою свинячою традицією постраждають люди непричетні, відзвітують про якісь звільнення, а проблему не вирішать. Так, бордюри навколо лікарні пофарбують », — зазначив «Санта» у фейсбуці.

viisk-hospital4

232 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям