RSS

Погрожували зґвалтуванням, — cамогубство українця у російській колонії

июля 5, 2017

zona9-500x313

 

У виправних закладах та в’язницях Росії нерідко трапляються трагічні випадки. Днями жертвою страшних тортур у місцях позбавлення волі став і 20-річний українець.

Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Уродженець Луганщини Стас Труняков нещодавно повісився просто у камері. Його родичі запевняють: у хлопця вимагали гроші відомі кримінальні авторитети, серед яких був із злодій в законі з клану Діда Хасана. Керував усім, на їх думку, безпосередньо керівник колонії Гейс Гулієв.

У виправних закладах та в’язницях Росії нерідко трапляються трагічні випадки. Днями жертвою страшних тортур у місцях позбавлення волі став і 20-річний українець. Уродженець Луганщини Стас Труняков нещодавно повісився просто у камері. Його родичі запевняють: у хлопця вимагали гроші відомі кримінальні авторитети, серед яких був із злодій в законі з клану Діда Хасана. Керував усім, на їх думку, безпосередньо керівник колонії Гейс Гулієв.

Стас потрапив до колонії після того, як його упіймали із партією наркотиків. Тут його почали обзивати, знущатися і одразу змусили «платити данину». Бандити дісталися й до його родини, вимагали 50 тисяч рублів, а тим не лишалося нічого, як зібрати гроші.

Проте, це не допомогло – Трунякову почали погрожувати зґвалтуванням, примушували виконувати брудну роботу, а потім знову нагадали про побори. Мати ув’язненого була змушена навіть взяти кредит у банку під заставу будинку.

Стас потрапив до колонії після того, як його упіймали із партією наркотиків. Тут його почали обзивати, знущатися і одразу змусили «платити данину». Бандити дісталися й до його родини, вимагали 50 тисяч рублів, а тим не лишалося нічого, як зібрати гроші. Проте, це не допомогло – Трунякову почали погрожувати зґвалтуванням, примушували виконувати брудну роботу, а потім знову нагадали про побори. Мати ув’язненого була змушена навіть взяти кредит у банку під заставу будинку.

179 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям