RSS

Кума #Порошенко погрожує повністю заборонити в’їзд в Україну авто на іноземних номерах

сентября 7, 2017

Poroshenko-zlidni1-500x375

 

Як заявила представник президента в парламенті Ірина Луценко у найближчі три місяці планується прийняття закону, що забороняє в’їзд незаконних автомобілів з іноземною реєстрацією в Україну.

За її словами вони планують повністю заборонити в’їзд таких авто в Україну, повідомляє Український інформаційний портал.

— Ми найближчим часом, уже працює робоча група, закриваємо кордон для того, щоб не продовжувати ці транзитні пересування, це накопичення в Україні таких незаконних автомобілів. Я думаю, місяць-два. Ми повинні до листопада прийняти закон, який заборонить в’їжджати, тобто ми припиняємо цю навалу, — сказала Ірина Луценко в ефірі телеканалу «112 Україна».

За її словами, буде створена робоча група, в якій за три місяці має бути напрацьований компромісний закон.

— Про вартість мита, про платежі, які повинні бути сплачені, про штрафні санкції. І зараз напрацьовуються умови мораторію на перевірки, на драконівські методи, які ніби застосовують. Якийсь певний період мораторію на такі драконівські заходи буде зроблений, але кордон закриється і напрацюється компромісний варіант розмитнення цих автомобілів, — зазначила представник президента в парламенті.

Під стінами Верховної ради протестували «пересічники». Вони виступають за легалізацію всіх автомобілів з європейською реєстрацією, які вже завезені в Україну, тобто встановлення доступної ставки загальних платежів до бюджету.

195 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям