RSS

Екс-мера Києва Черновецького оголошено у розшук

сентября 13, 2017

chernovetsky-babki

 

СБУ оголосила в розшук колишнього міського голову Києва Леоніда Черновецького. Екс-очільник столиці знаходиться у розшуку, як особа, яка переховується від органів прокуратури.

Таку інформацію опубліковано на офіційному сайті Міністерства внутрішніх справ в розділі про розшукуваних осіб, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відповідно до даних МВС,  Черновецькому інкриміновано ст. 364, ч. 2 ККУ (зловживання владою або службовим становищем). Якщо в справі буде отримано судовий вирок, колишнього київського мера може бути  позбавлено волі на термін від 5 до 8 років.

Раніше ГПУ повідомила про підозру екс-меру Києва Черновецькому. Екс-очільника Києва звинуватили в незаконному вилученні і передачі особливо цінних земель в оренду. Як відомо, вказані землі було передано в оренду для здійснення незаконного будівництва, й як наслідок, на місці було знищено об’єкти археологічної спадщини.

Cлідчі Генеральної прокуратури України отримали дозвіл суду на затримання колишнього мера Києва Леоніда Черновецького . В ГПУ повідомили, що дозвіл на затримання Черновецького отримано із врахованням того, що підозрюваний ухиляється від слідства та його точне місцезнаходження не відоме.

У свою чергу Леонід Черновецький звинуватив в усьому своїх  колишніх колег  – голову Київської МДА Попова та секретаря Київради Герегу. Черновецький заявив, що на час підписання  рішення про передачу в оренду земель мерією вже керував Олександр Попов, а засідання Ради вела секретар Київради Галина

131 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям