RSS

#Крим сьогодні є Росією, – #Медведчук похвалився відпочинком на окупованому півострові

октября 7, 2018

Medvedchuk-mitnyi-souz11-500x327

Лідер руху «Украинский вибір» і кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук, коментуючи свій відпочинок у Криму, заявив, що півострів сьогодні де-факто є територією Росії.

Про це він заявив у ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Крим – місце, яке я любив і люблю. Там я відпочивав і відпочиваю сьогодні, і це не є секретом ні для кого в Україні. Я і в цьому році відпочивав, і в минулому, і буду відпочивати далі», – наголосив політик.

Крім того, він відповів на питання, кому насправді належить Крим.

«Я можу сказати, що Крим, згідно з чинним законодавством та Конституцією, – це Україна. Де-юре – це Україна, а де-факто – це, на жаль, Росія. Хочемо ми з цим погоджуватися, чи ні, але за фактом це саме так», – підкреслив він.

Також Медведчук заявив, що з Росією слід вести перемовини та домовлятися щодо претензій, які висловлює Україна. За його словами, не потрібно говорити з позиції образи, позиції помсти й протистояння.

Раніше Віктор Медведчук підтвердив інформацію, що його дружина відома телеведуча Оксана Марченко має бізнес в Росії, але керує ним він.

Хто такий Віктор Медведчук: дивіться відео.

154 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям