RSS

Кримінального авторитета Мультика випустили із СІЗО

ноября 20, 2018

Lucenko-genprokuror1

 

Михайла Тітова на прізвисько Мультик помітили під час виступу губернатора Миколаївської області, повідомляє 40ka.info.

Дмитро Гнап заявив, що миколаївського кримінального авторитета Михайла Тітова на прізвисько Мультик кілька місяців тому випустили з СІЗО.

На своїй сторінці у Facebook він опублікував фото, на якому, за його словами, зображено Мультика, який пару тижнів тому перед початком турніру з єдиноборств слухав виступ губернатора Миколаївської області Олексія Савченка.

«На ньому (фото — ред.) кримінальний авторитет «Мультик» знову на волі. У компанії друзів він слухає виступ керівника Миколаївщини Савченка. Перед початком турніру з єдиноборств. Тишком-нишком кілька місяців тому Мультика випустили із СІЗО», — запевняє Гнап.

29 серпня 2017 року представники Генпрокуратури та Служби безпеки провели спецоперацію в Миколаєві та затримали п’ятьох учасників організованого злочинного угруповання, серед яких опинився і Мультик.

Затримані підозрюються у створенні злочинної організації, яка майже 10 років займалася погрозами вбивством, позбавленням волі людей, рекетом, рейдерством, автоугонами, привласненням майна та державних коштів.

31 серпня Жовтневий райсуд Маріуполя Донецької області заарештував без права внесення застави кримінального авторитета Михайла Тітова, відомого під прізвиськом Мультик.

У березні цього року в миколаївському СІЗО знайшли мертвим фігуранта справи кримінального авторитета Мультика.

Також генпрокурор Юрій Луценко розповідав, як кримінальний авторитет Мультик керував Миколаєвом.

134 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям