RSS

#Садовий пропонує #Порошенко за законом воєнного стану обміняти Медведчука на українських військовополонених. Відео

декабря 5, 2018

Medvedchuk-Victor6-500x315

 

Лідер «Самопомочі» Андрій Садовий пропонує обміняти кума президента РФ Путіна Віктора Медведчука на українських політв’язнів.

Про це він сказав у своєму відеоблозі, розміщеному на Youтube 4 грудня 2018 року, повідомляє 40ka.info.

«Серед великої кількості російської агентури, яка достатньо вільно почувається нині в Україні, „зіркою“ є Віктор Медведчук, кум Путіна. Пропоную затримати його за державну зраду та обміняти його на українських моряків або й на всіх політичних ув’язнених», – заявив Садовий.

За його словами, воєнний стан у країні дає можливість навести порядок і укріпити оборону нашої держави.

«Якщо Медведчук і російська агентура будуть далі себе вільно почувати в Україні, якщо проросійські медіа далі паплюжитимуть все українське, якщо Україна і далі не матиме впливу на об’єкти критичної інфраструктури, а корупція буде як шоу, тобто якщо ми не побачимо реальних змін і воєнний стан буде використаний як димова завіса для того, щоб впливати на наступні президентські вибори – це дуже недобре», – сказав Садовий.

«Я би нікому не радив дурити громадян власної країни», – резюмував політик.

Як повідомлялося, 3 жовтня мер Львова, лідер партії «Самопоміч» Андрій Садовий оголосив, що подаватиме свою кандидатуру на участь у виборах президентаУкраїни.

Кум Володимира Путіна, лідер проросійської організації «Український вибір – право народу» Віктор Медведчук уповноважений на перемовини з РФ щодо звільнення полонених та політв’язнів. Йому дозволено літати до Росії попри закрите авіасполучення.

За даними «Схем», із початку року Медведчук літав до Росії 21 раз.

Наразі процес обміну заручниками і затриманими між Росією та Україною заблокований.

Востаннє велике звільнення з полону бойовиків Донбасу в рамках обміну відбулося майже рік тому: 27 грудня 2017 року на вільні території України повернулися 73 людини. 24 січня 2018 року з полону бойовиків звільнили ще військовослужбовця Романа Савкова.

Представниця України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко припускала, що Росія утримуватиме заручників до виборів в Україні у березні 2018 року, щоб використати їх звільнення у своїх інтересах.

432 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям