RSS

Сценарій «Слуги народу-3» для Зеленського писали у Кремлі, — колишній член Нацради Тетяна Мокріді. Відео

марта 29, 2019

zelensk-antiUkr1

У одній з останніх серій «Слуги народу-3» знайшли своє відображення кремлівські заклики до змін територіальної цілісності України, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення має скликати надзвичайне засідання з приводу трансляції останньої серії «Слуги народу-3», де були присутні жарти над територіальною цілісністю України. Про це написала колишній член Нацради Тетяна Мокріді у Facebook.

«Перебуваю у шоці після перегляду третьої серії «Слуги народу-3». Автори фільму дозволили собі жартувати над територіальною цілісністю України. Над цим не жартують ані у мирний час, ані, тим паче, під час війни. Якщо під час Помаранчевої революції Україну ділили на три сорти, то Квартал 95 розділив на «28 новоутворених держав». Якщо чесно, я не розумію, чому політики мовчать і не реагують на цю зухвалу витівку», – написала Мокріді.

На її думку, на таку витівку також обов’язково мають звернути увагу відповідні органи.


«Над територіальною цілісністю України не жартують», — резюмувала Мокріді.

Нагадаємо, у серіалі «Слуга народу», в якому кандидат у президенти Володимир Зеленський виконує головну роль президента України Василя Голобородька, показали мапу країни, розділеної на «28 великих могутніх незалежних держав».

391 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям