RSS

«Не знаю, наша чи ні», — дружина Зеленского про 15-ти кімнатну віллу в Італії

апреля 23, 2019

zelenskiy2-500x331

Дружина Володимира Зеленського Олена прокоментувала публікації про незадекларовану віллу в Італії, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це Олена Зеленська розповіла в інтерв’ю ВВС.

«Я не знаю, це наша вілла чи ні, кілька разів ми там відпочивали. Спочатку ми її орендували, потім якимось чином компанія її придбала, але з того часу ми там вже не були. Вже три роки ми туди не їздили», — зазначила Зеленська.

Раніше Володимир Зеленський пояснив, що не задекларував свою віллу в Італії  через «недосконалу банківську систему» в Україні.

«Усе задекларовано. Нам нічого ховати… У нашої компанії була західна нерухомість, тому що в нас була недосконала банківська система. Вкладали… Щойно будемо знімати новий фільм… Ця вілла… просто йдеться і знімається кіно. Ось і все», — сказав Зеленський.

Раніше Слідство.Інфо повідомило, що Володимир Зеленський не згадав у декларації кандидата на посаду президента 15-кімнатну віллу в італійському місті Форте-дей-Мармі, вартістю майже $4 млн. Маєток був оформлений на одну з фірм кандидата в президенти.

Форте-дей-Мармі називають «російською провінцією» — зокрема, там мають нерухомість російські олігархи Роман Абрамович, Олег Дерипаска, а також члени родини Бориса Єльцина

163 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям