RSS

Бізнес на крові? Російська компанія «Яндекс», яка знаходиться у санкційному списку, купила права на серіал «Слуга народу» із Зеленським

мая 26, 2019

zel-rus1-375x500

Російська компанія «Яндекс» купила права на український серіал «Слуга народу» із теперішнім президентом України Володимиром Зеленським, пише російське видання «Ведомости» із посиланням на представника «Яндексу», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Студія 95» прибрала серіал з безкоштовного показу на YouTube, після того як міжнародний дистрибутор домовився з «Яндексом» про показ за підписку,  пише російське видання

Серіал можна буде дивитися за підпискою на сервісі «Кінопошук» («Кинопоиск»).

В «Яндексі» зазначили, що купили права на показ «Слуги народу» в міжнародного дистрибьютора Eccho rights.

Серіал скоро знову буде доступний глядачам у Росії.

Серіал «Слуга народу» складається із трьох сезонів. Зеленський грає в серіалі роль президента України Василя Голобородька.

Дебютний із сезонів був показаний восени 2015 року. Останній сезон показали наприкінці березня, за кілька днів до першого туру виборів президента України.

Із весни 2017 в Україні діють економічні санкції на фірму «Яндекс», а також сайти групи Mail.Ru, російські соцмережі «ВКонтакте» та «Одноклассники». Вони були визначені РНБО, як такі, що «загрожують національній безпеці» України.

147 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям