RSS

Глава полтавської організації «Слуги народу» вбив жінку у ДТП. 2 фото. Відео. 18+

июля 15, 2019

Глава полтавської організації партії «Слуга народу» Олексій Сердюков зізнався, що став учасником смертельної ДТП на Полтавщині, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це сам Сердюков написав на своїй сторінці у Facebook: «Вчора сталося страшне. За кермом автомобіля був я … Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача і я не зміг його завершити. Справа був автомобіль, я спробував з’їхати на узбіччя, але було пізно. У мене перелом таза … Немає слів, які можна сказати щоб стало легше родичам загиблої дівчини.

Єдине, що ми можемо зробити — пообіцяти взяти на себе усі витрати, пов’язані з лікуванням та іншими витратами, пов’язаними з ситуацією і лікуванням інших потерпілих».

Вчора сталося страшне. За кермом автомобіля був я … Я пішов на обгін і під час обгону у мене провалилася передача і я не зміг його завершити. Справа був автомобіль, я спробував з’їхати на узбіччя, але було пізно. У мене перелом таза … Немає слів, які можна сказати щоб стало легше родичам загиблої дівчини”, — написав Сердюков.

За даними поліції, 13 липня 2019 року на автодорозі Полтава-Суми сталося зіткнення авто ВАЗ-21 099 і Toyota Сorolla. За даними відділу комунікації поліції Полтавської області, ДТП сталася 13 липня близько 18:00 на автодорозі «Полтава-Диканька», між с. Бричківка та с. Сорочин Яр, в результаті ДТП зіткнулися «Тойота Корола» та «ВАЗ-21099».

“У «Тойоті» перебувало дві особи (чоловік 1988 р.н. та жінка 1986 р.н.), а в автомобілі «ВАЗ» – три (чоловік 1978 р.н., жінка 1980 р.н. та 12-тирічна дівчинка). Усіх п’ятьох доставили до лікарні із травмами різного ступеню тяжкості. Через кілька годин в реанімації померла пасажирка «ВАЗа». Її малолітня донька — у тяжкому стані в реанімації, також у тяжкому стані водій «ВАЗ -21099». Отримали тілесні ушкодження й двоє осіб з «Тойоти», — повідомили у поліції.

За попередньою інформацією, ДТП сталася внаслідок виїзду «Тойоти» на зустрічну смугу.

Внаслідок аварії загинула 39-річна пасажирка ВАЗа. Її донька і водій авто знаходяться у важкому стані.

171 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям