RSS

Кортеж Зеленского став причиною ДТП: «підрізав» колону автобусів з дітьми. 2 фото. Відео. 18+

июля 15, 2019

Причиною події став обгін колони легковими машинами кортежу президента Зеленського, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Легковики сильно побиті, а один з автобусів потрапив в кювет. На щастя пасажири автобусів, в тому числі діти, за попередньою інформацією запорізької поліції, не постраждали », — йдеться в повідомленні.

За інформацією журналістів, обганяли колону з автобусами два Volkswagen Touareg з кортежу президента, а також бус служби безпеки. Це сталося під час повернення до Києва. Сам Зеленський відправився в столицю на літаку.

В Управлінні держохорони заявили, що штат УДО України «укомплектований достатньою кількістю водіїв, а їхній графік роботи й відпочинку відповідає вимогам чинного законодавства України».

Разом з тим у Instagram’і «Это Запорожье» повідомляється, що аварія сталася між н.п. Василівка та Мелітополем: «Колона, що перевозила дітей, потрапила у ДТП. Причина — олені, що обганяли колону. Усі живі. … Причиною (ДТП — ред.) стала друга „колона“ з Харкова у складі „мультівену“ та двох „Туарегів“ охорони».

Офіційних повідомлень про ДТП у прес-службі президента та обласного управління Нацполіції наразі немає.

185 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям