RSS

Депутатка від “Слуги народу” Тетяна Грищенко хвалилась, що спить з господарем. Фото. Колаж

июля 28, 2019

Це колаж

Тетяна Грищенко стала депутатом Верховної Ради від партії “Слуга народу” по 66-му округу, повідомляє Національне бюро розслідувань України, яке цитує видання Вголос.

Це Слуга народу Тетяна Грищенко

“Освіта – середня, безробітна, до того працювала нянею у заможній родині, податки не платила. Ледве школу на трійки закінчила. Освіта коледж, бухгалтер. Досвід роботи-контролер газових лічильників (по домівках свідчення знімала), трохи посиділа в Радбезі на документації. У минулі вибори раптом від регіоналів очолила тервиборчком.

Троє дітей від різних людей. Незаміжня. Не працює, бізнесу немає. Останні роки працювала у когось з бойківських ригов в Києві домробітницею, хвалилася по п’яні що спить з господарем. Сторінки в соцмережах  були всі в фотках “жінка з Окружної” (ботфорти, келихи, пікніки з пляшками). Вона тупа і нахабна. Про що говорити взагалі? Малин в шоці, всі тут один одного знають. думали за неї проголосує тільки коло її подружок і рідних”, – пише видання Вголос.

Нагадаємо, 22 липня 2019 року стало зрозуміло, що виходячи із результатів виборів до парламенту, пропрезидентська партія «Слуга народу» разом із мажоритарниками отримає однопартійну більшість у Верховній Раді.

13 896 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям