RSS

#Зеленский – другий для російської преси після путіна

августа 1, 2019

Президента України Володимира Зеленського 155 878 разів згадували в російській пресі за підсумками липня, обігнав Зеленського тільки президент РФ Володимир путін-хуйло — 296 957 згадувань.

Про це свідчать дані «Системи комплексного аналізу новин», створеної російським «Інтерфаксом», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

В матеріалах російських ЗМІ політичної і фінансово-економічної спрямованості Зеленський з великим відривом обігнав свого американського колегу Дональда Трампа, який отримав 94 761 згадок.

Повідомляється, що на четвертій сходинці рейтингу знаходиться російський прем’єр-міністр Дмитро Медведєв (61 058 посилань).

П’яте місце займає екс-президент України Петро Порошенко, його в РФ згадали 53 279 разів.

Також до рейтингу ввійшли прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков (22 579 посилань, 6 місце), президент Білорусі Олександр Лукашенко (25 064 посилання, 7 місце) і екс-президент України Віктор Янукович (22 633 посилання, 8 місце).

Значення рейтингу визначається за кількістю документів зі згадуванням тієї чи іншої персони за вказаний період, що надійшли в СКАН з центральних і регіональних ЗМІ, інформагентств, спеціалізованих і галузевих видань, ТБ і радіо, інтернет-сайтів.

Нагазі в СКАН налічується 33034 найменувань активних джерел. Щодня в систему надходить більше 300 000 документів.

Під час виборів президента України на підтримку Зеленского висловилися Жириновский, Зюганов, Поклонська, Губарєв, Пореченков та інші рашисти.

473 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям