RSS

Радіо Свобода: Богдан порушував антикорупційне законодавство на держслужбі за трьох різних президентів, — розслідування. Відео

ноября 23, 2019

Володимир Зеленський обіцяв українцям «нові обличчя» у владі, а зрештою зробив керівником свого Офісу Андрія Богдана, який до цього працював на державній службі за трьох різних президентів. Та не лише сам факт тривалого перебування у владі Богдана суперечить обіцянкам голови держави, – але і те, як він при цьому ставився до українських законів.

Богдан працював урядовим уповноваженим з питань антикорупції в уряді Миколи Азарова – при цьому не припиняючи адвокатської діяльності. Обіймав посаду заступника міністра за Віктора Ющенка – і в той же час був керівником приватної адвокатської фірми. Навіть за часів Леоніда Кучми він був адвокатом – і одночасно помічником судді. Все це було заборонено цілою низкою різних норм: законом про державну службу, антикорупційним законодавством. Тим самим, за імплементацію якого сам Богдан і відповідав за часів Віктора Януковича.

«Схеми» виявили, як Андрій Богдан систематично у різні періоди своєї кар’єри попри заборону суміщав державну службу з іншою діяльністю, повідомляє НБРУ.

211 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям