RSS

Я не називала його «сциклом»: телеведуча розповіла, чому її «кинув» Зеленський. Відео

ноября 29, 2019

Телеведуча Яніна Соколова прокоментувала свій конфлікт з Зеленським, повідомляє 40ka.info.

Володимир Зеленський кілька разів переносив інтерв’ю з української ведучою Яніною Соколовою, яка нещодавно подолала онкологію. Про це сама телезірка розповіла в інтерв’ю «Українській правді». На питання, чи багато гостей відкладали зустріч, ведуча відповіла, що це був тільки президент Володимир Зеленський.

«У нього внутрішня структура емоційно нестабільна … Але з Зеленським мені було б дуже цікаво, саме тому, що він емоційно нестабільний. Є дуже багато речей, які могли б його зачепити. А я дівчина досить щира. Тому я йому б просто ва-банк говорила те, що думаю, і те, що запитують мене глядачі. Було б класно», — сказала Соколова.

Також Соколова спростувала інформацію про те, що під час передвиборної кампанії назвала Зеленського «сциклом».

“Я не називала його «сциклом», я говорила: «Якщо ти не ссикун». Подивися уважно це відео. Я в кінці сказала: “Володимир, прийди на «Рандеву „, якщо ти не сцикло“. А потім вже коли двічі мені пообіцяли, що „ось-ось прийде“ і не прийшов, тоді я просто написала у своєму Facebook „таки сцикун“, але не писала там „Зеленський“ або „Порошенко“. Кожен зрозумів, що він зрозумів», — пояснила ситуацію ведуча.

184 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям