RSS

На російському каналі крутитимуть серіал із Зеленським, — стало відомо про головний результат Нормандської зустрічі

декабря 11, 2019

Російський розважальний телеканал «ТНТ» покаже серіал «Слуга народу» із президентом Володимиром Зеленським у головній ролі, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

На «ТНТ» анонсують, що серіал буде вперше показаний на російському телебаченні. Там закликали «дивитись версію Зеленського, яка вдалась». “Слугу народу” будуть показувати у будні дні у прайм-тайм, о 19:00, починаючи з 11 грудня.

«Слуга народу» – комедійний політичний телесеріал, який розповідає історію обрання президентом України учителя історії Василя Голобородька.

Серіал складається з 3 сезонів (загалом 51 серія тривалістю 23-25 ​​хв).

З 11 листопада основний державний білоруський телеканал «Білорусь 1» показував український серіал «Слуга народу» в вечірній прайм-тайм.

У травні РосЗМІ повідомляли, що «Яндекс» придбав ексклюзивні права на показ в інтернеті на території Росії серіалу «Слуга народу» в головній ролі з президентом України Володимиром Зеленським.

Із весни 2017 в Україні діють економічні санкції на фірму «Яндекс», а також сайти групи Mail.Ru, російські соцмережі «ВКонтакте» та «Одноклассники». Вони були визначені РНБО, як такі, що «загрожують національній безпеці» України.

141 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям