RSS

«Йолка»-2. Під офісом президента на Банковій облаштовують ковзанку, обмежуючи право громадян на протести. 3 фото

декабря 12, 2019

На подвір’ї перед входом до офісу президента України монтують новорічну ковзанку, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Ковзанку розташували практично перед входом до офісу президента, де нещодавно проводили акції активісти.

За даними ТСН, ковзанка буде розміром 12×28 метрів, тобто загалом близько 300 квадратних метрів льодового покриття. Відкрити її планують напередодні Нового року – 28-29 грудня, однак все залежить від погодних умов. Працюватиме вона до 19 січня.

Катання на ковзанці буде безкоштовним, однак оренди ковзанів поруч не передбачено.

Генеральний директор Національного комплексу «Експоцентр України» (ВДНГ) Євген Мушкін заявив ТСН, що ковзанка будується для популяризації проєкту «Зимова країна на ВДНГ», а також інших проєктів «Експоцентру», а всі виручені кошти від яких йдуть на відновлення державного ВДНГ.

Зрадник України Віктор Янукович виправдовував розгін акції протесту молоді у листопаді 2013 року необхідністю встановити новорічну ялинку.

Володимир Зеленський після інавгурації відкрив для проходу вулицю Банкову, де працює Офіс президента. З жовтня активісти приходять туди з акціями.

8 грудня під офісом президента почали акцію «Варта на Банковій», встановили намети. Їх згорнули лише після завершення зустрічі лідерів «нормандського формату» в Парижі, заявивши, що Зеленський не перейшов «червоні лінії», які б зашкодили Україні.

84 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям