RSS

#Зрада. Начальник управління Збройних Сил України полковник Ноздрачов заявив про реінтеграцію з російськими військовими. Відео

декабря 12, 2019

Українські військові готові до реінтеграції з російськими військовими і бойовиками терористичних “ЛДНР”, але є проблема з ветеранами. Про це на круглому столі на тему “Національна стійкість: нові підходи у вирішенні старих проблем”, який пройшов в “Укрінформі”, заявив начальник Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України полковник Олексій Ноздрачов. Про це повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відповідаючи на запитання журналіста про те, чи існує майданчик для вирішення питань комунікації з окупованими територіями і ветеранами, полковник зазначив про готовність української армії до реінтеграції з російською армією.

“Питання реінтеграції, це в першу чергу питання безпеки. Я вас хочу запевнити, що військовий і військовий росіянин, які проти нас воювали і продовжують воювати і навіть ті військові, які є у формуваннях Донецької і Луганської областей, якщо буде прийнято політичне рішення і імплементоване, вони реинтегрируются дуже швидко. Тому що всеж-таки крім національної ідеї існують військові традиції. І порозумітись військовим росіянам і військовим українцям, навіть якщо вони були ворогами, краще. Але не забувайте, що існують праворадикальні рухи, які державою не контролюються державою (не будемо вдаватися в деталі). Беремо загальну картинку, праворадикализм зараз випущений безконтрольно і немає (крім спеціальних служб) державної політики щодо реінтеграції саме цих ветеранів (а іноді не завжди ветеранів, а іноді не завжди людей, які піклуються про безпеку держави), до державної політики та реінтеграції до ініціатив”, – заявив він.


 

187 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям