RSS

Телеканал «Звєзда» Міноборони РФ прибув на запрошення резидента Зеленського до Києва. Відео

декабря 12, 2019

Група пропагандистів російського телеканалу «Звезда», який висвітлює окупацію Донбасу, приїхала до Києва на запрошення президента Зеленського, повідомляє 40ka.info.

Відповідне відео рупори Кремля опублікували на своєму сайті, зазначивши, що візитом відповіли на запрошення президента України Володимира Зеленського, озвучене на «нормандському саміті» (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

«Наша знімальна група летить до Києва. Пан президент Володимир Зеленський на пресконференції сам запросив журналістів у гості. Ми вирішили перевірити, чи тримає він обіцянки, чи пропустять нас через митницю. Поруч зі мною оператор у повному спорядженні – техніка й мікрофон із нашим логотипом», – розповіла інформаційна спільниця російської окупації Діана Сіразі.

У своєму сюжеті пропагандистка зізналася, що раніше її колеги вже відвідували Київ під надуманими підставами: вони брехали, що їдуть на концерт, побачення або до хворої бабусі.

Що стосується нинішнього незаконного приїзду в Україну, то, за словами Сіразі, співробітниця української митниці в аеропорту нібито навіть не запитала у росіян мету їхнього візиту до Києва.

«Ну, ось ми і в центрі Києва! Я на Майдані. Правда, поки незрозуміло – чи всім російським журналістам відкрили шлях і чи надовго це?» – уїдливо похвалилася пропагандистка відвідуванням головної площі України.

Українців глибоко обурила нахабна витівка глашатаїв кремлівського режиму, і вони вибухнули обуренням у соцмережах з цього приводу.

«Просто чудово.»Звезда”, видання Міноборони Раші. Зелю, вони тебе першим і похоронять”, «А що, санкції з рашистських пропагандистів вже зняли?», «Домовилися з акредитаторами все-таки?», «Чому їм не сидиться на Росії?», «Це ж наші люди з того боку. Бурятські повстанці й шахтарі Рамзана», «У СІЗО №13 всім складом. Підстава – участь в терористичних організаціях (ОРДЛО). Незаконний перетин кордону в 2014—1017 роках», – обурюються люди.

«Звезда» — всеросійський державний суспільно-патріотичний телеканал. Належить медіагрупі «Звезда», яку курирує Міністерство оборони РФ за допомогою ВАТ «Телерадіокомпанія Збройних сил РФ „Зірка“.

У 2017 році відкрите акціонерне товариство „Телерадіокомпанія Збройних сил Російської Федерації“ ЗІРКА» було в списку санкцій України.

115 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям