RSS

Dr. Alban, який виступав у Криму, пустили в Київ за сприяння ватника Зеленського

января 6, 2020

Шведський співак Dr. Alban, якому був заборонений в’їзд до України після концерту в анексованому Криму, виступив у шоу «Вечірний квартал». За його словами, це відбулось після «втручання президента» Володимира Зеленського, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Про це співак написав у своєму Instagram. «Мені було заборонено в’їзд в Україну через моє попереднє шоу на спірному острові Крим. З втручанням президента я зміг потрапити в Україну. Дуже хороша прогулянка в Києві з президентом у натовпі», – повідомив Dr. Alban.

Оновлено:  Згодом співак відредагував свою публікацію, змінивши текст: «Зустрівся з президентом України, президентом Зеленським. Мені заборонили в’їзд в Україну через моє попереднє шоу на півострові Крим. Я не знав, що українцям це не подобається. Як би там що, але я був радий зустрітися з президентом». 

У новорічному випуску “Вечірнього кварталу” дійсно є виступ артиста, що мав концерт в Криму. На своїй сторінці у Facebook «Квартал 95» анонсуючи виступ шведського співака зазначав, що «під хіт „It’s My Life“ не обходилася жодна вечірка».

142 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям