RSS

Гвалтівник Іванісов, обраний нардепом за підтримки Зеленського, відмовився скласти мандат. 2 відео

января 18, 2020

Після скандалу з приховуванням судимості за зґвалтування та неправдивою інформацією щодо вищої освіти Роман Іванісов більше не член фракції та партії «Слуга нороду». Однак досі – чинний народний депутат, обраний за підтримки Зеленського, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У Верховній Раді Іванісов не з’являвся понад місяць і 14 січня вперше після скандалу прийшов до сесійної зали, але спілкування з журналістами уникав. Радіо Свобода все ж таки вдалося поговорити з Іванісовим та запитати, зокрема, чи не планує він складати мандат.

«Він має право залишатись депутатом» – Арахамія розповів, чому судимий за зґвалтування Іванісов не складає мандат, йдеться у сюжеті на Радіо Свобода.

Народний депутат Роман Іванісов має погашену судимість за групове зґвалтування неповнолітньої. Це підтвердив генеральний прокурор Руслан Рябошапка, після чого Іванісова виключили з парламентської фракції «Слуга народу». У фракції кажуть, що не знали про цей факт з біографії Іванісова, коли брали його до своєї команди.

Однак, коли про судимість Іванісова стало відомо, Давид Арахамія заявив, що фракція зробить усе, аби Іванісов склав мандат народного депутата.​

Зеленський заявив, що вимусить гвалтівника скласти мандат. Але як завжди цинічно збрехав.

 

129 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям