RSS

Нардеп Ганна Скороход розповіла чому резидент Зеленський зустрічався з помічником президента РФ Сурковим в Омані. Відео

января 18, 2020

Президент Володимир Зеленський їздив у Оман з метою зустрітись з помічником президента РФ В’ячеславом Сурковим. Про це заявила з посиланням на свої джерела в офісі президента позафракційний народний депутат Ганна Скороход ток-шоу «Ехо України», передає Національне бюро розслідувань України.

«А взагалі, можливо, це вам не подобається, але, згідно з цією інсайдерською інформацією з офісу президента, яку мені надавали, і я зараз не маю підстав їй не довіряти, дійсно, Зеленський зустрічався з Сурковим. І чому Оман? Тому що Сурков – під санкціями. Все. Про що говорили, до чого прийшли – мені невідомо. Це інсайдерська інформація з Офісу президента. Я не можу назвати ім’я, звичайно», — заявила Скороход.

«Якби менше брехали, то було би менше запитань. І якби нам чітко сказали, що Зеленський їде відпочивати з родиною в Оман, ніхто би взагалі до цього ніяких запитань не ставив. Тому ось у нас зараз іде дискусія – що ж він там робив… І взагалі, на мою думку, пані Мендель треба навчитися комунікувати, якщо вона прес-секретар. Це якщо можливо навчитися», — додала політик.

238 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям