RSS

Герасимов заявив про узурпацію влади Зеленським

февраля 6, 2020

Узурпація влади президентом Володимиром Зеленським є неприйнятною в цивілізованій європейській державі й знищує цінності, за які українці вийшли на Майдан під час Революції Гідності.

Про це заявив співголова фракції «Європейська Солідарність» Артур Герасимов журналістам у парламенті, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Україна – це демократична країна з європейської сім’ї народів, тому саме таким чином після Революції Гідності будувалася вся система і гілки влади в країні. На жаль, сьогодні ми бачимо, що не тільки в питанні правоохоронних органів, а й в питанні парламенту, Кабінету міністрів іде повна узурпація влади в одні руки», – сказав народний депутат. Він, зокрема, прокоментував законопроєкт про дезінформацію, який передбачає запровадження цензури у ЗМІ та соціальних мережах.

«Давайте будемо відвертими – робляться спроби зробити з України навіть не Росію, а Північну Корею. Ті спроби зробити з журналістами те, що вони хотіли – і хоча хтось говорить, що відкликали законопроєкт, нічого не відкликали. Вони готуються ухвалювати його для того, щоб заткнути рота журналістам, які дають правдиву інформацію», – додав Герасимов.

Він наголосив, що ручне управління правоохоронними органами є неприпустимим в демократичній країні.

«Спроби, які зараз робляться, телефоном керувати правоохоронними органами. Голос Романа Труби на „плівках Труби“ на сьогодні підтверджений міжнародними експертами. І ми всі бачили, як офіс президента чітко розписував: кого чіпати, а кого не чіпати. Всі ці речі неприйнятні для демократичної країни, але, на жаль, я можу підтвердити, що спробу узурпувати владу робляться не тільки в питанні правоохоронних органів, а й в питаннях усіх гілок влади», – сказав парламентар.

189 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям