RSS

Резидент Зеленський таємно зустрівся з багатолітнім директором ФСБ, а тепер секретарем Ради безпеки РФ Патрушевим в Омані? Розслідування. Відео

февраля 14, 2020

Президент Володимир Зеленський повернувся з Оману в Київ чартерним літаком Bombardier Global Express 6000 в той же день, коли тим же бортом в Оман прилетів секретар Ради безпеки РФ Микола Патрушев.

Про це йдеться у розслідуванні програми «Схеми: корупція в деталях» (спільний проєкт Радіо Свобода та телеканалу «UA: Перший»), повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За даними журналістів, 8 січня вночі із Москви в Оман прилетів чартерним літаком із бортовим номером 9H-VJN Микола Патрушев.

Ввечері того ж дня тим же бортом скористався президент Володимир Зеленський, щоб повернутися в Київ.

Розслідувачі також повідомляють, що за два тижні до Оману Патрушев у Москві зустрічався із мером Харкова Геннадієм Кернесом і Робертом Тедеєвим, двоюрідним братом екснардепа від «Партії регіонів» Ельбруса Тедеєва. Останні нібито їздили до Москви лікувати зуби.

Новопризначений керівник офісу президента Андрій Єрмак протягом трьох скликань Верховної Ради працював помічником Ельбруса Тедеєва. Він також супровождував Зеленського під час візиту в Оман.

Патрушев з 1999 до 2008 року був директором ФСБ Росії. З 2008 року обіймає посаду секретаря Ради безпеки Російської Федерації.

У Росії його називають «другою людиною» після президента Володимира Путіна.

До Оману Зеленський разом з родиною полетів 5 січня. У пресслужбі повідомили про офіційний візит, проте президент скористався послугами рейсового літака за власні кошти.
За спостереженням програми «Схеми», Зеленський прилетів з Оману майже через добу після авіакатастрофи українського літака МАУ в Ірані.
ЗМІ припускали, що президент в Омані міг зустрічатися із представниками РФ. У Зеленського таку версію назвали спекуляцією.

192 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям