RSS

Народний депутат від «Слуги народу» Руслан Горбенко з діагнозом коронавірус знаходиться у реанімації, — Ігор Мосійчук

марта 25, 2020

Коронавірус діагностували у ще одного народного депутата, його стан — тяжкий, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коронавірус діагностували народному депутату від «Слуги народу» Руслана Горбенка. Він знаходиться в важкому стані в Олександрівській лікарні, його стан важкий. Про це в Telegram написав екс-нардеп Ігор Мосійчук.

Мосійчук пише, що Руслан Горбенко вчора перебував у реанімації, був на вентиляції легенів, а його рідні шукали ліки депутату по всьому Києву.

«З народним депутатом від „Слуги Народу“ Русланом Горбенком, який з діагнозом коронавірус госпіталізований в Олександрівській лікарні зараз все зовсім погано», — пише Мосійчук.

Симптоми у 41-річного Руслана Горбенка проявилися ще 19 березня 2020 року. За кордон він не виїжджав останнім часом, ймовірно він міг заразитися від когось зі своїх колег.

Раніше повідомлялося, що коронавірус діагностували у народного депутата Сергія Шахова. Спочатку він був на домашньому лікуванні, але потім його стан погіршився і він потрапив до лікарні із запаленням легенів.

175 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям