RSS

Аваковщина. Поліцаї напали на заступника голови КМДА Володимира Слончака та депутата Київради Людмилу Костенко. Відео

апреля 27, 2020

В Інтернет виклали відео поліцейської провокації зелених гнид проти ексзаступника голови КМДА Володимира Слончака, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У поліції заявляють: причиною зупинки стало те, що начебто водійка на ім‘я Костенко Людмила Василівна (вона ж депутат та заступник голови постійної комісії з питань бюджету та соціально-економічного розвитку) забула ввімкнути фари. Але всі автомобілі Mercedes мають автоматичний датчик освітлення.

На відео «Киев-Оперативный» присутня ненормативна лексика.

На записі, очевидно, з нагрудної камери, поліцейський просить пред’явити посвідчення водія та свідоцтво про реєстрацію авто водійку зупиненого авто столичну депутатку Людмилу Костенко. Вона намагається завантажити документи у додатку «Дія».

В розмову встряє пасажир «Mercedes», який представляється Володимиром Слончаком, та спілкується з поліцейськими на підвищених тонах. Він стверджує, що не розуміє, на яких підставах зупинили їхнє авто, та зауважує, що правоохоронці перед ним нібито пропустили машини, які порушували правила дорожнього руху. Чиновник пропонує «під’їхати в КМДА і перевірити по відеокамерах».

«Ти не бикуй, бл… Давай ще раз звіримо: два Land Cruiser і один Lexus. Чо ти вийо…ся, бл…ь! Дивися, дружище… Я тобі втретє показую посвідчення, шо ти три машини переді мною пропустив з порушенням державних… всіх тих…», — свариться Володимир Слончак.

Поліцейський вимагає від нього не висловлюватися нецензурно, тримати дистанцію та починає необрунтовано затримувати чиновника. Слончак, який представився та показав посвідчення заступника голови КМДА, кричить обурено на 3.09 хвилині відео: «Ти на кого руку підняв». Поліцейські у відповідь кажуть, що він «затриманий за напад на працівника поліції»!

17 вересня 2019 року невідомий в під’їзді житлового будинку побив Володимира Слончака, він був у тяжкому стані. Лікарі діагностували Слончаку закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забої голови і наклали аж 14 швів. Його шпиталізували у реанімацію.

Наступного дня Слончак дав свідчення поліції, однак справа продовження або принаймні розголосу, не набула.

 

1 946 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям