RSS

Коронавірусна диверсія. У Києві зафіксували сплеск заражень, а режим Зеленського розпочав наступний етап пом’якшення карантину. Відео

июня 2, 2020

Протягом суботи найбільше в Україні випадків захворюваності на Covid-19 виявили у Києві – 81, що у півтора рази перевищує статистику по місту за останні дні, коли максимум фіксувалося трохи більше 50 випадків, повідомляє 40ka.info.

Про це йшлося на недільному брифінгу міністра охорони здоров’я Максима Степанова: «За останню добу  найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована в Чернівецькій області – 43, Харківській області – 41,а також в місті Київ — 81».

Водночас, міністр охорони здоров’я Максим Степанов нагадав, що з понеділка, 1 червня 2020 року, в Україні розпочинається черговий етап послаблення карантинних обмежень: “«Починаючи з завтрашнього дня, з 1 червня, у нас настає наступний етап пом’якшення карантинних заходів. Хотів би зосередити, що з завтрашнього дня у нас буде дозволена робота спортивних залів, фітнес-центрів, басейнів, також починається міжобласне сполучення всіма видами транспорту».

115 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям