RSS

Зелені гниди знову хочуть відновити імпорт електроенергії з РФ — закон вже у Раді

июля 4, 2020

Людина Коломойського та слуга путіна-зеленського, що знищує українську економіку на догоду Кремлю, знову забезпечує можливість заводам  Коломойського отримувати нашим коштом російську електроенергію, повідомляє 40ka.info.

Саме правки Геруса у 2019 завдали гігантського удару по кількох галузях української економіки — електрогенеруючій та видобувної. Через нього українська енергетика отримали велетенські збитки, а десятки тисяч шахтарів вже третій місяць не мають роботи.

За відкриття імпорту електроенергії з РФ по новому законопроекту Геруса №3657-1 на комітеті проголосували: від фракції «Слуга народу» Андрій Жупанин (автор законопроекту), Андрій Герус, Олег Семінський, Дмитро Припутень, Євген Пивоваров, Сергій Нагорняк, Анатолій Костюх, а також Юрій Шаповалов, (депгрупа «Партія» за майбутнє «), Максим Єфімов (депгрупа» Довіра “), Інна Совсун (” Голос “), Анна Скороход (позафракційна). Далі законопроект прямує на голосування у залі Ради.

Компанія «Юнайтед Енерджі» Коломойського  за жовтень 2019 — березень 2020 з Росії отримала електроенергії на 1 млрд грн. Раніше Зеленський казав на початку травня 2020 наступне — «не може бути й мови про імпорт електроенергії в країну, оскільки це залишить тисячі шахтарів без роботи».

У липні 2020 депутат Зеленського, якого екс-блазень поставив головою комітету Верховної Ради з питань енергетики вносить у ВР закон про імпорт, а десятки тисяч шахтарів вже сидять без грошей. Настільки відверте лицемірство та постійна брехня — типова риса Зеленського.

129 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям