RSS

Аваковщина. У Чернівцях поліцаї жорстко катували пенсіонера прямо на вулиці. Відео

июля 14, 2020

У Чернівцях на вулиці «копи» жорстко пов’язали пенсіонера, який торгував продуктами в недозволеному місці. Стажі правопорядку підійшли до немолодого чоловіка і попросили його припинити торгівлю в недозволеному місці. Судячи з усього, пенсіонер не поспішав це зробити і тоді поліцейські почали силою надягати на нього наручники, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Відео затримання чоловіка потрапило в мережу і його опублікували на сторінці в Facebook «Стопхам Буковина». Інцидент стався на вулиці Комарова.

В один момент пенсіонеру стало погано і люди намагалися викликати йому швидку допомогу.

В поліції прокоментували інцидент і повідомили, що суворі заходи до пенсіонера були застосовані через те, що він відмовлявся покинути місце скоєння правопорушення, лаявся нецензурними словами і вів себе агресивно. З цього приводу на нього складено адмінпротоколи.

Українці гнівно відреагували на інцидент і зазначили, що пенсіонер намагався вижити, торгуючи на вулиці, залишивши коментарі у фейсбуці.

Перевищення повноважень!!!
Позорище. Діда заламали, яка там ще робота залишилася — відібрати цукерку в дитини?
На передову таких, а потім на пару років закрити десь у шахті.
А у цих нелюдів-ментів батьки є? Нехай подивляться яких виродків вони виховали!
Державне бюро розслідувань розпочало розслідування за фактом можливого перевищення влади працівниками патрульної поліції під час затримання пенсіонера, який здійснював торгівлю на одній із вулиць Чернівців, йдеться на сайті ДБР.

Досудове розслідування почалося на підставі повідомлення у ЗМІ та соціальних мережах.

Попередня правова кваліфікація дій правоохоронців — перевищення влади або службових повноважень працівниками правоохоронного органу, що супроводжувалися насильством. Їм загрожує від 3 до 8 років в’язниці. 

169 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям