RSS

За організовану злочинну групу Павла Вовка з Окружного адміністративного суду знову взялося НАБУ. Відео

июля 19, 2020

НАБУ повідомило про підозру голові Окружного адміністративного суду Києва Павлу Вовку, його заступнику Євгену Аблову та ще 5 суддям цього суду, а також голові Державної судової адміністрації Зеновію Холоднюку, повідомляє 40ka.info.

За даними Центру протидії корупції, суддів підозрюють у створенні злочинної організації та захопленні влади.

У НАБУ підтвердили інформацію про підозри, але про те, в чому підозрюються посадовці, бюро не уточнило: «17 липня 2020 року детективи НАБУ повідомили про підозру голові ОАСК, його заступнику та ще 5 суддям цього суду, а також голові ДСА. Триває процес вручення підозр ще 4 особам».

Раніше в п’ятницю в Окружному адмінсуді Києва повідомили, що у них проводять обшуки. Серед озвучених підстав – нібито розслідування «справ Майдану».

У преслужбі суду зазначили, що їхній голова Павло Вовк у відпустці.

Водночас в НАБУ повідомили, що дійсно здійснюють санкціоновані обшуки в приміщеннях Окружного адміністративного суду Києва, а також в Державній судовій адміністрації «для вилучення предметів, речей та документів, що можуть мати значення для кримінального провадження».

Окружний адмінсуд Києва відомий такими скандальними рішеннями як: про відсторонення в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, протиправність дій директора НАБУ Артема Ситника і нардепа Сергія Лещенка щодо розголошення інформації про Пола Манафорта, скасування рішення про націоналізацію “Приватбанку”.

Правоохоронці також розслідують справу про втручання керівництва Окружного адмінсуду в ухвалення рішень, вплив на роботу Вищої кваліфікаційної комісії суддів та організацію прийняття завідомо неправосудних рішень.

125 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям