RSS

Зелені гниди анонсували зростання тарифу на електроенергію для населення

ноября 29, 2020

У Міненерго анонсували рішення про підвищення з наступного тижня тарифів для населення на електроенергію, за словами в.о. міністра Юрія Бойка, ведеться робота, щоб прийняти «максимально зважене рішення», повідомляє 40ka.info.

Про це на брифінгу заявив в.о. міністра Юрія Бойка, передає «Укрінформ».

«Я думаю, з наступного тижня буде готове до прийняття рішення у частині тарифів для побутового споживача. Зараз останні місяці ведеться робота, щоб прийняти з цього болючого питання максимально зважене рішення», — сказав Бойко.

За словами в.о. міністра,  середньозважена вартість доставки (тариф на передачу «Укренерго», тариф на розподіл оператора системи розподілу, а також тариф на поставку постачальника універсальних послуг) електроенергії від електростанції до будівлі становить 1,03 грн.

«А середньозважена ціна 1 кВт-год для середньозваженого споживача за останні місяці становить 1,04 грн. По суті в рамках поточної моделі ПСО оплачується виключно доставка», — пояснив він.

Проте у грудні, за його словами,у грудні тариф «Укренерго» із 24 копійок за кВт-год підвищується до 31 коп. Таким чином, у грудні доставка для всіх категорій споживачів зростає на 7 копійок.

Уряд Шмигаля був призначений голосуванням фракції «Слуга народу» преЗЕдента Зеленського.

273 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям