RSS

Подружжя Зеленських досі сплачує комунальні платежі за ЖК «Імператор» в окупованому Криму?

марта 2, 2021

Керівник  окупаційної адміністрації РФ в Криму Сергій Аксьонов заявив, що президент Володимир Зеленський та його дружина Олена досі є власниками нерухомості в Криму і сплачують комунальні платежі.

Про це путінський гауляйтер Аксьонов заявив в інтерв’ю телеканалу «Росія24», повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«До речі, пан Зеленський і його дружина й досі є власниками нерухомості на території Республіки Крим. Заборгованості з комунальних платежів немає. Значить, окупантам, в лапках, він платить все активно, спокійно. Ніяких проблем, нічого не бентежить. Тримає, ймовірно, на випадок, якщо доведеться політичного притулку просити у нас».

У 2019 році стало відомо, що Олена Зеленська у 2013 році купила елітну квартиру в ЖК «Імператор» у Лівадії менш ніж за половину ринкової вартості в екс-нардепа, олігарха Олександра Буряка.

У штабі Зеленського запевнили, що житло було придбане за ринковою ціною і відзначили, що Зеленські скористаються квартирою «тільки після обов’язкового повернення Криму до України». Про плани продажу квартири в заяві не згадується.

81 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям