RSS

На атакованій США авіабазі «Шайрат» у Сірії була російська хімічна зброя. Фото

апреля 10, 2017

rus-him-zbroya1-500x332

 

Російський фотограф випадково надав доказ використання силами Башара Асада хімічної зброї, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

7 квітня 2017 року з двох кораблів США випустили 59 ракет “Tomahawk” по аеродрому Шайрат, що розташований у провінції Хомс на заході Сирії. Цей удар став відповіддю на хімічну атаку зарином, яку провела 4 квітня 2017 року авіація Башара Асада і його союзника в особі РФ під час авіанальоту на місто Хан Шейхун у центральній частині Сирії. Від зарину загинуло понад 100 мирних мешканців і понад 500 отруїлося.

У кадр російського репортера РІА “Новини” Михайла Воскресенського потрапили блоки до контейнерів малогабаритних вантажів (рос. КМГУ), які можуть бути як касетними уламково-фугасними, так і хімічними боєприпасами БКФ-П.  У кожній бомбі БКФ-П 12 касетних елементів з отруйною речовиною зоман (Р-55). Знімки зроблено на авіабазі Шайрат після завданого американцями ракетного удару. Такі контейнери можемо бачити на фотографіях процесу знищення хімічного озброєння російськими військовиками на об’єкті зберігання і знищення хімічної зброї у місті Почеп Брянської області[1][2]. Про це йдеться у розслідуванні InformNapalm.

Наявність отруйних речовин у цих російських контейнерах, опосередковано підтверджує блокування Росією резолюції ООН, яка передбачала проведення розслідування на базі Шайрат.

282 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям