RSS

Печерський суд заарештував нерухомість сина Азарова в Італії

августа 3, 2015

Azarov-Oleksyi5-500x333

Печерський райсуд заарештував два будинки Олексія Азарова у м.Ольбія в Італії і банківський рахунок компанії «Agosto 2012 s.r.l.».

Про це йдеться в ухвалі суду від 28 липня 2015 року, пише Національне бюро розслідувань України.

Проти сина біглого прем’єр-міністра Миколи Азарова проводиться досудове розслідування за підозрою у незаконному збагаченні.

Встановлено, що у 2012—2014 рр., Олексій Азаров, будучи народним депутатом, отримав із невстановлених слідством джерел 7,70 млн євро, 600 тис швейцарських франків і 0,50 млн доларів. Надалі ці кошти розміщено у банках Швейцарії, Італії та князівства Ліхтенштейн.

При цьому Олексій Азаров з метою приховання свої дійсних доходів у 2012—2014 рр. задекларував значно менші доходи в сумі 19,65 млн грн.

Суд розпорядився заарештувати два будинки, розташовані на території Італійської Республіки у м. Ольбія (Сардинія), район затоки Марінелла. Цю нерухомість придбала компанія «Agosto 2012 s.r.l.», пов’язана з Азаровим. Один будинок куплений 17 грудня 2012 року, а інший — 7 вересня 2013 р.

Відомо, що італійська поліція ще восени минулого року арештувала ці активи Азарова.

Раніше народний депутат Сергій Лещенко повідомив, що сім’я Азарова проживає в Австрії, де вони мають щонайменше три будинки і шале, а син Азарова вчиться у найдорожчій школі Відня.

951 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям