RSS

Спільник Януковича Юра Єнакіївський вже не у розшуку Інтерполу. Подробиці

мая 24, 2016

Ivanushenko Yuryi2

 

Кримінальний авторитет і поплічник Віктора Януковича Юрій Іванющенко (Юра Єнакіївський) в результаті рішення Дніпровського суду Києва і бездіяльності інших структур української влади знятий з карти розшуку і затримання Інтерполу.

Про це написав у своєму Facebook з посиланням на джерела в МВС журналіст Юрій Бутусов, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

За його даними, Іванющенко вже покинув Росію, де стало дуже небезпечно після ліквідації в Криму іншого відомого українського «авторитета» Михайла Ляшка.

«Нагадаю, що Іванющенко був по суті «сірим кардиналом» Януковича, який відповідав за його відносини з кримінальним світом. Бандити-“тітушки”, які застрелили двох громадян 18 лютого 2014 року на Михайлівській вулиці в Києві, базувалися в офісі Іванющенка на Рильського», – пише Бутусов.

На його думку, винні у тому, що сталося українські органи влади, які не забезпечили необхідних слідчих дій для того, щоб обґрунтувати перебування в розшуку Іванющенка.

«Очевидно, що дії нашої «ручної» судової системи відбуваються по командам зверху і з відома самого президента Петра Порошенка. Петро Олексійович так багато говорив про боротьбу з олігархами – а по справі мультимільярдера Іванющенко зберігає мовчання. На річницю загибелі Небесної сотні президент покладає квіти – але при цьому з його волі Іванющенко на волі. Нагадаю, президент жодного слова про справу Іванющенко досі не вимовив, незважаючи на всі перипетії і скандальність», – підкреслив Бутусов.

703 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям