RSS

Мафіозі Іванющенко програв суд нардепу Лещенку

августа 23, 2016

Ivanushenko-Jurij1-300x198

 

Мафіозі Юрій Іванющенко, відомий ще як Юра Єнакієвський, програв у суді справу проти депутата фракції «Блок Петра Порошенка» Сергія Лещенка.

Про це сам Лещенко написав 22 серпня 2016 року у Facebook і оприлюднив документ, повідомляє sprotiv.org.

Печерський районний суд Києва відмовив Іванющенку в задоволенні його позову.

Бізнесмен, зокрема, позивався до Лещенка, вимагаючи вибачення за те, що його було названо «смотрящим» за державними підприємствами в часи Януковича.

“Соратник Януковича взявся судитися після мого ефіру на Savik Shuster Studio від 20 листопада 2015 року, де я нагадав, що Іванющенко був «смотрящим» Януковича та перевірявся слідством по справі Майдану на причетність до підвозу в Київ «тітушок», – пише Лещенко.

«Іванющенко доводив у позові, що слово „смотрящий“ є жаргоном ув’язнених, а, оскільки сам Іванющенко ще жодного разу не сидів у тюрмі, то і „смотрящим“ він бути не може. По тітушках йому теж не було оголошено підозру, а тому він начебто непричетний», – зазначає депутат.

Лещенко зазначив, що в ході розгляду справи клопотав про відведення судді Печерського суду Ірини Литвинової.

«У підсумку, Литвинова не „відвелася“, але одночасно… винесла рішення на мою користь по суті позову Іванющенка», – повідомив депутат.

В ухвалі суду також вказано, що Іванющенко має 10 днів на апеляцію.

Як відомо, 4 липня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що Інтерпол відновив міжнародний розшук близького соратника екс-президента Віктора Януковича Юрія Іванющенка.

Загалом проти Іванющенка розслідують дві справи. Одна стосується розкрадання «кіотських» коштів. Друга справа стосується акцій одеського ринку «7 кілометр».

593 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям