RSS

#Ляшко визнав, що документи Трепака про «чорну бухгалтерію» регіоналів містять компромат проти нього

июня 1, 2016

Lyashko-krade1

 

Інформацію оприлюднили з «чорної бухгалтерії» регіоналів, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко побоюється, що незабаром може бути оприлюднена інформація про нібито фінансування його політсили Партією регіонів.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

«Попереджаю суспільство, що в інформпростір готується викид інформації про те, що начебто я чи Радикальна партія отримували фінансування від Партії регіонів. Інформація про це начебто міститься у так званій чорній бухгалтерії регіоналів, яку передав НАБУ колишній заступник голови СБУ Віталій Трепак», — зазначив Ляшко.

Політик зазначив, що «подібні „сенсаційні викриття“ — це розроблена спецслужбами на замовлення Президента Порошенка брудна спецоперація».

«Замовники вигаданого проти нас компромату намагатимуться дискредитувати нас і під цим приводом провалити в парламенті голосування за створення ТСК по розслідуванню корупції Президента і його оточення», — вважає Ляшко.

Екс-перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів низці колишніх та нинішніх високопосадовців.

Нагадаємо, колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до Національного антикорупційного бюро документи, що підтверджують незаконні виплати Партією регіонів готівкових коштів низці колишніх та нинішніх високопосадовців.

«Чорна бухгалтерія» Партії регіонів охоплює дуже тривалий період виплат, зокрема «часи правління державою кількома президентами, складами уряду та парламенту, а також низку президентських, парламентських та місцевих виборів».

2 453 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям