RSS

Під час обшуку у екс-начальника МВС в Києві Валерія Коряка знайшли коштовності і велику суму у валюті

июня 23, 2016

KoryakZaharchenko1

 

Під час обшуків у колишнього начальника Головного управління МВС в Києві Валерія Коряка знайшли велику суму грошей у валюті і коштовності, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Якщо брати кошти, то це 40 тис. євро, 10 тис. дол., а точну вартість золотих монет, як старих, так і сучасних, а також інших цінностей, можна буде сказати за результатами експертної оцінки, яка в даний час проводиться», — розповіли в прес-службі Генпрокуратури.

Там також уточнили, що обшуки проводилися в рамках кримінального провадження щодо осіб, які мають відношення до розгону учасників Революції Гідності 30 листопада 2013 року.

Вилучені кошти та цінності будуть конфісковані в разі вироку суду.

Раніше прес-секретар глави ГПУ Лариса Сарган повідомила про проведення обшуків в будинках екс-глави адміністрації президента Андрія Клюєва і колишнього заступника секретаря РНБО Володимира Сівковича.

Клюєва і Сівковича підозрюють у силовому розгоні учасників Євромайдана 30 листопада 2013 року під час Революції Гідності. На даний момент вони ховаються від українських правоохоронців за межами країни.

660 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям