RSS

Мера Ромнів Сергія Салагуна схопили на хабарі в 50 тисяч гривень

августа 19, 2016

habar-500grn1-500x353

 

Міського голову міста Ромни Сумської області – Сергія Салагуна – викрито на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 50 тисяч гривень.

Про це розповіли у прес-службі військової прокуратури Центрального регіону України 18 серпня 2016 року, не називаючи імені мера, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Ці кошти мер міста вимагав та отримав від регіонального менеджера одного з товариств за надання дозволу на будівництво, експлуатацію та технічне обслуговування комп’ютерних та кабельних мереж на території міста Ромни», – йдеться у повідомленні.

«Спочатку він отримав 10 тисяч гривень за внесення даного питання на розгляд виконавчого комітету Роменської міської ради, та під час одержання другої частини в розмірі 40 тисяч гривень його затримали правоохоронні органи», – уточнює прокуратура.

Вирішується питання щодо повідомлення посадовій особі про підозру за ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання службовою особою неправомірної вигоди у великому розмірі), обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та відсторонення від займаної посади.

Нацполіція уточнює, що мера Ромнів затримали 18 серпня в порядку ст. 208 КПК України.

За вказане правопорушення корупціонеру загрожує від 5-ти до 10-ти років ув’язнення з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3-х років, з конфіскацією майна.

462 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям