RSS

Мало не знищила країну, — #БПП звинуватило #Тимошенко у державній зраді

июня 6, 2017

Putin-lapaet-Tim1-500x355

 

«Блок Петра Порошенка» хоче, щоб антикорупційні органи перевірили контракт на постачання російського природного газу 2009 року, укладений Юлією Тимошенко, на предмет корупції та державної зради.

Про це сказав лідер фракції БПП Артур Герасимов на засіданні погоджувальної ради, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«Фактично на сьогодні кожен українець: і старий і новонароджений, хворий і бідний віддав Путіну близько 700 доларів. Підписаний контракт – це не просто злочин проти українського народу, це зрада національних інтересів, яка мало не знищила країну», – вважає Герасимов.

«Ми вимагаємо, щоб незалежні новостворені антикорупційні органи: НАБУ, Антикорупційна прокуратура негайно і публічно почали розбиратися в ситуації і протягом 2 тижнів проінформували парламент про результати», – наголосив він.

Герасимов закликав комітети ВР з нацбезпеки та антикорупційний негайно викликати екс-прем’єра Юлію Тимошенко і розглянути питання державної зради і корупційної складової газового контракту 2009 року.

«Нагадаю, що контракт створив підстави для агресора вимагати в України додатково десятки мільярдів доларів. І тільки рішучі дії президента, урядів, парламенту і наших юристів врятували країну від банкрутства. Минулого тижня незалежний міжнародний Стокгольмський суд відновив справедливість: скасовано здирницький принцип оплати газу, який не споживався і навіть не надходив в Україну», – вважає лідер фракції БПП.

250 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям