RSS

#Гриценко радив, як зберегти #Крим, але зрадник #Турчинов його не послухав. Відео

июня 24, 2017

zrada-TurchinovTimoshenko1 (1)

 

У 2014 році я знав, як можна було зберегти Крим, і сказав про це Турчинову. Проте мене ніхто не послухав, тому я одразу після цього дав покази до Генпрокуратури, щоб винних у зраді країни, зрештою, змогли притягти до відповідальності.

Про це заявив голова партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко в ефірі з Тетяною Даниленко на телеканалі ZIK, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

«На момент початку війни, коли я ще був депутатом, я публічно звертався і просив, тоді ще до Юлії Тимошенко, щоб мені довірили пост верховного головнокомандуючого. Я знав, як можна було зберегти Крим, і сказав про це Турчинову. Проте мене ніхто не послухав, тому я одразу після цього дав покази до Генпрокуратури, щоб винних у зраді країни, зрештою, змогли притягти до відповідальності», – констатував Гриценко.

За його словами, відповідне провадження за фактом здачі Криму і Донбасу та нанесення втрат державі було відкрите Генпрокуратурою.

«Незважаючи на те, що рік головування генпрокурора Луценка вже пройшов, проте руху моїм показам немає, хоч мої слова можна перевірити протягом однієї доби. Цього не роблять навмисно, адже тоді доведеться посадити за ґрати половину команди президента і самого Порошенка», – наголосив Гриценко.

Політик зазначив, що не зміг офіційно долучитися до ведення військових дій через те, що посадові особи, які на момент початку війни приймали кадрові рішення, а зокрема Турчинов і Яценюк, і згодом Порошенко, боялися його призначення.

«Коли міністром оборони призначили адмірала Ігоря Тенюха, колишнього мого підлеглого, то я знав його сильні і слабкі сторони. Я сам прийшов у Міністерство оборони і близько тижня був поряд з Тенюхом, допомагаючи йому чим міг. Натомість моє призначення на посаду влада вважала загрозою свого рейтингу. До того ж, коли було призначення Валерія Гелетея, то я зрозумів, що Порошенко більше боїться не наступу Кремля, а того, що по нього прийдуть добробути. Саме тому на військові посади призначаються люди, які мають досвід в роботі сил внутрішньої безпеки, а не ті, які мають досвід і знання захисту країни від зовнішнього ворога», – запевнив Анатолій Гриценко.

311 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям