RSS

Арештований за вбивство колеги депутат-“радикал” Хачатур Хачатрян незаконно отримав українське громадянство

сентября 24, 2017

Ukr-turma1

 

Арештований за вбивство свого колеги Хачатур Хачатрян не знає української мови

Про це написав позафракційний народний депутат Андрій Іллєнко у Facebook, повідомляє sprotiv.org.

«Під час судового засідання підозрюваний Хачатрян заявив, що не розуміє української мови. Хачатрян не є громадянином України за народженням, а набув його у 2015 році, якраз напередодні місцевих виборів», — пише він.

За його словами, публічне зізнання Хачатряна про незнання державної мови означає, що громадянство ним отримане незаконно.

«Тому, разом з народними депутатами-свободівцями Михайлом Головком, Олегом Осуховський та Олександром Марченком, а також Олегом Петренком з Національного Корпусу направляємо звернення до Міграційної служби для вчинення дій щодо позбавлення громадянства Хачатряна», — пише Іллєнко.

8 серпня 2017 року стало відомо, що депутат від «Свободи» Олег Супруненко помер після побиття.

2 липня в Миргороді о 1-й годині ночі на Супруненка напали невідомі у масках, які нанесли йому тяжкі поранення: серйозні травми голови та численні переломи. Супруненка покинули у непритомному стані на узбіччі.

19 вересня лідер «Радикальної партії» Олег Ляшко повідомив, що депутата від їхньої партії Хачатура Хачатряна затримали за підозрою у вбивстві свого колеги.

21 вересня стало відомо, що Суд відправив у СІЗО депутата Миргородської міськради від «Радикальної партії» Хачатура Хачатряна, який є головним підозрюваним у вбивстві свого колеги зі «Свободи» Олега Супруненка.

407 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям