RSS

НАБУ перевіряє інформацію про фінансування Каддафі президентської кампанії Тимошенко

апреля 5, 2018

kurva-Timoshenko1

 

НАБУ почало перевірку повідомлень про фінансування виборчої кампанії Юлії Тимошенко 2010 року лівійським диктатором Муаммаром Каддафі.

Про це йдеться у відповіді НАБУ на запит народного депутата Володимира Ар’єва, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

У документі зазначили, що відомство розглянуло запит, який стосується можливого отримання Тимошенко 4 мільйонів євро від Муаммара Каддафі та їхнього використання для фінансування виборчої кампанії на президентських виборах 2010 року.

«За результатами інформаційно-аналітичного дослідження, у разі виявлення ознак кримінального правопорушення, віднесеного до підслідності Національного бюро, буде прийнято рішення відповідно до вимог ст. 214 КПК України», — йдеться у документі.

Раніше ЗМІ повідомляли, що режим колишнього лівійського диктатора Муаммара Каддафі нібито фінансував президентські кампанії в Україні, Франції та США.

ЗМІ стверджували, що уряд Каддафі виділив $5 млн. на кампанію кандидата на виборах в США в 2004 році. Ще 4 млн. євро були витрачені на кампанію Юлії Тимошенко, яка балотувалася на виборах в Україні в 2010 році.

145 переглядів

Комментариев нет

No comments yet.

RSS feed for comments on this post.

Sorry, the comment form is closed at this time.

ТАКОЖ ПО ТЕМІ

ОСТАННІ РОЗСЛІДУВАННЯ


БанкИск - Сообщество обманутых банками клиентов
Украина онлайн статистика Спротив. Часопис про свавілля влади та громадський спротив незаконним діям